d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Arkitema Architects

Engagement og tæt samarbejde er den eneste vej frem

Hvad skal der til for at skabe en BI-løsning, der fungerer i hverdagen?

…Det kræver mere end en forståelse for teknik og processer. Det kræver en gensidig interesse og engagement, samt et tæt samarbejde.

Analyser og forecasts frem for indsamling og mapping

Arkitema er i høj grad afhængige af at kunne styre deres ressourcer på et meget detaljeret niveau. For at kunne gøre dette havde de behov for et konstant overblik over forretningen på alle niveauer.

De største udfordringer i den forbindelse var de tunge og manuelle processer, der var blevet en del af hverdagen hos Arkitema, og som blandt andet gjorde det svært at kigge på detaljer og dimensioner på tværs af data.

Tæt samarbejde

Til at udvikle en BI-løsning ledte Arkitema efter en lokal samarbejdspartner, der forstod deres behov, forretning og hverdag. Efter en Google-søgning blev d60 hentet ind til et første møde.

"Mødet med d60 var fra starten positivt. d60's konsulenter snakkede på vores niveau. Samtidig havde de forretningsbrillerne på, og vi kunne med det samme mærke, at de forstod vores behov og de sammenhænge, løsningen skulle indgå i," fortæller Solveig Madsen, økonomichef ved Arkitema.

Samarbejdet mellem Arkitema og d60 startede i 2010 og havde en afgrænset ramme på 300 timer. Dette har dog udviklet sig betydeligt siden, hvilket i høj grad skyldes det gode samarbejde og den store værdi, løsningen giver Arkitema.

"Vi har nu samarbejdet med d60's konsulenter de sidste 2 1/2 år og d60 er blevet en del af huset. De har altid leveret, og det mærkes, at de syntes, arbejdet er spændende."

Værdi

Løsningen har givet Arkitema et konstant overblik over forretningen baseret på automatisk genererede rapporter. Det er nemt at tage stilling til information og gør det muligt at se og analysere forretningen fra forskellige lag og fra mange vinkler. Tiden bruges nu på at analysere og forecaste fremfor at indsamle og mappe data.

Derudover har Arkitema mulighed for at måle på mange dimensioner, hvilket har skabt stor værdi i forhold til at tage de rigtige beslutninger i hverdagen.

"En BI-løsning, der fungerer i hverdagen, er kun mulig, hvis der er engement begge veje og et tæt samarbejde," slutter Solveig

Forstod vores behov og forretning

Mødet med d60 var fra starten positivt. d60's konsulenter snakkede på vores niveau. Samtidig havde de forretningsbrillerne på, og vi kunne med det samme mærke, at de forstod vores behov og de sammenhænge, løsningen skulle indgå i.

Solveig Madsen Økonomichef

Viden