d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

effectmanager

effectmanager samler data om varescanninger fra over 3000 dagligvareforretninger i Danmark og Sverige. Via en business intelligence-løsning, som d60 har leveret, giver dette leverandører et langt bedre indblik i salgsdata.

Øget forretningsindsigt

For leverandører af dagligvarer er der rigtig stor værdi i at vide, hvordan, hvor og hvornår deres varer handles. Tidligere kunne dette kun ses, når dagligvarebutikkerne indgav nye ordrer, men med effectmanager får leverandører mindst en gang om ugen detaljeret indsigt i deres produktsalg.

Løsningen tillader dermed effectmanagers kunder at være proaktive i deres kundeservice, at planlægge leverancer bedre og få øget indsigt i deres kunders adfærd, så de bedre kan planlægge markedsføringsfremstød.

Troværdighed er afgørende

effectmanagers kunder er de helt store leverandører og producenter med mange varenumre i forretningerne. Det stiller også krav og forventninger til løsningen, og her er d60 en god samarbejdspartner for effectmanager, fortæller direktør Jesper Drachmann:

En stor fordel ved d60 er skalérbarheden og fleksibiliteten. Hvis det er nødvendigt, kan vi straks sætte mange på og få løst opgaven hurtigt. Blandt mine kunder er nogle af verdens største leverandører til dagligvarehandlen, og det er meget vigtigt at kunne levere denne sikkerhed og troværdighed.

Videreudvikling og support

Teknisk er der tale om en kubeløsning med data fra mange forskellige eksterne kilder, som kan kombineres med interne kilder. d60 videreudvikler løbende løsningen i samarbejde med effectmanager, og vi yder ligeledes 2nd line support. At dette er muligt, er også vigtigt for Jesper Drachmann:

”I kraft af vores mangeårige samarbejde har d60 en rigtigt god forståelse for vores forretning, hvilket er væsentligt. Det er godt at vide, at der sidder nogen i den anden ende, som forstår os.”

Skalerbarhed og fleksibilitet

”En stor fordel ved d60 er skalérbarheden og fleksibiliteten. Hvis det er nødvendigt, kan vi straks sætte mange på og få løst opgaven hurtigt. Blandt mine kunder er nogle af verdens største leverandører til dagligvarehandlen, og det er meget vigtigt at kunne levere denne sikkerhed og troværdighed.”

Jesper Drachmann Direktør i effectmanager

Andre cases