d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Raptor Services A/S

02. december 2013

Raptor Services A/S startede som raptor smart advisor og blev etableret som et søsterselskab til d60 i januar 2013. Raptor er et godt eksempel på, hvordan cloud-teknologi og big data kan anvendes til at give konkurrencefordele.

Personaliserede webservices

Raptor smart advisor er en intelligent rekommanderingsløsning, som anvender Collaborative Filtering til at personalisere brugeroplevelsen i webshops og på content-drevne websites. Raptor tracker brugeradfærd, og på baggrund af avancerede algoritmer er Raptor i stand til at anbefale de mest relevant produkter til kunden.

Algoritmerne bag Raptor gør det muligt at bruge aktuel adfærd og kundehistorik for at øge shoppingoplevelsen for kunderne. Raptor leverer både realtidsdatamining og ad hoc rapportering til sine kunder, som dermed får det bedste af to forskellige typer services: Kunderettet data til brug i øjeblikket og historisk data til brug i analytisk CRM.

Raptors kunder tæller i dag nogle af landets største webshops, herunder Smartguy, Magasin, eBay, Jysk og Silvan.

Cloud Computing

Raptor bygger på cloud-teknologi. De seneste år er omkostningerne ved at udvikle, implementere og drive løsninger i skyen faldet drastisk. Der er generelt mange fordele at høste ved at flytte løsninger til skyen. Virksomheder kan for eksempel slippe for at vedligeholde et kørende miljø lokalt.

De fordele, Raptor hovedsageligt benytter sig af, er skalérbarhed og hastighed. Ved cloud-tjenester køber man kun den serverplads, man anvender. For en webshop betyder det for eksempel, at hvis der pludselig kommer ekstra meget trafik på hjemmesiden, så udvides serverpladsen automatisk – og skaleres tilsvarende ned, når de besøgende er væk igen. Det er utroligt omkostningseffektivt og betyder, at man aldrig skal være bange for at for stor succes leder til dårlige kundeoplevelser.

Big Data

Hastigheden ved cloud-løsninger er samtidig meget høj. Raptor er et rigtigt godt eksempel på effektiv udnyttelse af dette. Hastigheden, der tilbydes, betyder, at man i dag kan processere enorme mængder data i realtid ved hjælp af cloud-løsninger.

Raptors kunder leverer brugeradfærd i anonymiseret form, og Raptor svarer herefter tilbage med de produkter, der vil have størst succes for kunden i forhold til dennes og andre kunders adfærdshistorik. Det tager kun et splitsekund at gøre dette – samme tid, som det tager at indlæse en side i browseren.

Raptor Services A/S

Raptor smart advisor har udviklet sig til en omni-channel-løsning, som tilbyder personaliserede tjenester, der rækker langt forbi mødet i webshoppen.

Læs mere om Raptor på www.raptorsmartadvisor.com

Vi skubber grænser

Lysten til at udforske ny teknologi og hele tiden skubbe grænsen for, hvad der er muligt, driver udviklingen i både Raptor og d60.

Det ledte til udviklingen af raptor smart advisor, og det driver os til at gøre det bedre for vores kunder - hver dag.

Jan skov CEO, Raptor Service A/S

Viden