d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Business Intelligence

Evnen til at tilpasse sig markedet og forudsige udviklingen er et af de vigtigste kriterier for at drive virksomhed i dag. Med denne evne er organisationen godt rustet til at håndtere udfordringer og gribe de chancer, der er på markedet.

Forretningsværdien i et Business Intelligence-projekt ligger i, at du får et værktøj til at analysere, aktivere og synliggøre den viden, der ligger gemt i din virksomheds forskellige forretningssystemer. Behandling af data kan afsløre sammenhænge, der ikke tidligere var synlige. Hos d60 er vi både rådgivnings- og implementerings partnere og kan derfor hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning til dit domæne og behov.

Formål

Formålet med Business Intelligence-projekter er derfor at give medarbejdere viden, der gør dem i stand til hurtigt at kunne træffe beslutninger. Beslutninger der er baseret på et faktuelt, aktuelt og reelt vidensgrundlag. Resultatet er et redskab, der kan øge performance, styrke din virksomheds konkurrencesituation og skabe større profit. 

Udgangspunkt i dine behov

Overskriften for ethvert Business Intelligence-projekt er altid at finde frem til den viden og de fakta, der er relevante for din virksomheds forskellige forretningsansvarlige. Og derefter hvordan det ud fra din virksomheds mange it- og forretningssystemer er muligt at gøre denne viden synlig og brugbar på en nem og overskuelig måde i specialiserede rapporter, dashboards, regneark, operationelle systemer mm.

Datawarehouse
Data Warehousing Lille   Få hjælp fra d60's konsulenter til at etablere et Data Warehouse med data i transformeret, renset og standardiseret form.
Front End og Rapportering
Front End Lille   Vi har særligt fokus på at levere en løsning, der kan præsentere det hele i et grafisk miljø, som brugeren kan forstå, og via de værktøjer, de er fortrolige med.

 

 

Tillid og relationer

At skabe og etablere den perfekte løsning til en kunde er en personlig succesoplevelse, som smitter af på de fremtidige kunder og projekter. At se en lille ting vokse sig stor er ekstremt motiverende, og når man først har oplevet den følelse, søger man den i alle sine projekter.

Jeppe Fibæk Salmonsen Senior BI-konsulent

Viden