d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Software Development

Vores kunder får et it- landskab, der understøtter deres forretningsprocesser gennem hele værdikæden – fra indledende kontakt, salg, trading og rapportering til fakturering.

Vores løsninger er ofte små og større forbedringer, integrationer mellem de eksisterende dele eller tilføjelse af nye elementer. Det betyder, at vi kan sikre et it-landskab, der er integreret og skræddersyet unikke forretningsbehov og domæner.

Integreret

Integreret betyder at alle systemer snakker sammen. Det vil sige, at der er et flow af data, automatiserede arbejdsgange og strømlinede processer. Opdaterer én medarbejder fx et telefonnummer i CRM, slår det straks igennem i alle andre systemer. Alle medarbejdere har derfor adgang til samme opdaterede viden altid.

Skræddersyet

Hvor der er behov for tilføjelser og ny funktionlitet, bygger vi det. Vores kunder har brug for skræddersyede løsninger af flere årsager:

  • Der findes ikke standardløsninger på markedet, der dækker behovet
  • Standardløsninger er for dyre i licenser
  • De vil være et skridt foran deres konkurrenter og har derfor brug for løsninger, som deres konkurrenter ikke har
Det kan være software, der:
  • løser en specifik forretningsudfordring
  • består af mindre integrationsmoduler
  • er en udbygning/tilføjelse til eksisterende it-systemer

 

Bedre it-systemer gør arbejdet med BI bedre

Rebus og cirqus

 I d60 udvikler vi vores it-systemer, så de kan håndtere data på den bedst mulige måde. Til det formål har vi udviklet et framework baseret på principper fra Event Sourcing + CQRS, som danner udgangspunkt for de fleste af de applikationer, vi udvikler. Vi kalder det d60 Cirqus. Denne måde at udvikle it-systemer på giver hurtigere, bedre og fremtidssikrede it systemer samt  Business Intelligence-løsninger. Læs mere

Fokus på problemløsning

Som udvikler og arkitekt har jeg et holistisk syn på teknologier og platforme.
Det betyder, at jeg fokuserer på problemløsning og godt håndværk frem for specifikke teknologier. Teknologien skal så vidt muligt holde sig væk! Der er jo ingen kunder, der har behov for teknologi - de har behov for at få løst nogle problemer.

Mogens Heller Grabe Technical Evangelist

Viden