d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Om os

De løsninger vi skaber, er ikke it-løsninger. It er et værktøj, der indgår i et langt større billede. Forståelsen for sammenhængen mellem virksomhedens enkelte led og funktioner, både it- og forretningsmæssige, er hvor innovation og konkurrencefordele skabes.

Teknologi

Mens vores kunder i sidste ende er dem, der skaber de konkurrencemsæssige fordele, er teknologi en vigtig faktor, for at visionære tanker bliver en realitet. Vi tager ikke udgangspunkt i en specifik teknologi, men udnytter potentialet i teknologi til at skabe løsninger, der skubber grænser og skaber nye muligheder.

Vores erfaring

Medarbejdere ved d60 er specialister. Vores styrke er den måde, vi bruger specialisering på sammen - ved at supplere og forstå hinanden. Det giver mulighed for at skabe skræddersyede løsninger. Vi nedsætter et team af konsulenter, der kan løse lige netop din udfordring. De har en lang liste af relevant erfaring bag sig og understøttes af best practice metoder, vi har udviklet gennem mange år sammen med vores kunder. Vores fokus er på at give dig svar på dine udfordringer.

Skal fungere i hverdagen

Vi arbejder for at skabe innovative løsninger med udgangspunkt i teknologi, behov og menneskelig adfærd i en omskiftelig verden. Værdien i de løsninger, vi skaber, ligger i brugen af dem. Derfor sætter vi os ind i kundens forretning, processer og it-landskab. For kun sådan kan vi sikre, at de løsninger, vi skaber, også kan bruges i hverdagen - nu og fremover.

 

Kontakt Os   Download   Presse   Karriere