d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Karriere

Hos d60 stræber vi altid efter at blive endnu bedre og skabe de mest værdifulde løsninger for vores kunder. Derfor har vi hver dag fokus på at:

gøre det bedre for vores kunder

Som medarbejder i d60 er du tæt på kunden og arbejder med de nyeste teknologier. Vi vil være de bedste inden for vores felt. Vi udfordrer derfor konstant kundens rutiner, brugen af teknologier og hinanden for hele tiden at være sikre på, at vi kan levere morgendagens løsninger.

gøre det bedre for os som virksomhed

Hos d60 supplerer vi hinandens kompetencer. Vi har derfor altid brug for dedikerede medarbejdere, der kan bidrage til vores fortsatte vækst og sikre, at vi udnytter vores potentiale fuldt ud. 

gøre det bedre for vores medarbejdere 

Hos d60 er tempoet højt og fleksibiliteten stor. Som medarbejder hos d60 får du ansvar, indflydelse og mulighed for at udnytte dine evner hver dag. I tæt samarbejde med dine kollegaer får du muligheden for at arbejde på tværs af kompetenceområder og for at gå nye veje. Du bliver en del af en uformel arbejdsplads med en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Her er entusiasmen for arbejdet en fælles drivkraft.

Er det dig, vi mangler? - så send allerede nu din ansøgning til job@d60.dk 

Læs mere om d60

Vi kombinerer de absolut bedste redskaber inden for vores felt sammen med vores unikke kompetencer. Dette er ikke blot en motivationsfaktor, men selve fundamentet for at vi altid kan levere den bedste løsning til kunden - og det har jeg det personligt rigtig godt med.

Jesper Bundgaard Mortensen Senior .NET udvikler

Viden