d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

d60 som arbejdsplads

Forretningsforståelse

Hos d60 gør vi meget ud af at være forretningsdrevne konsulenter. Det betyder, at vi sætter os ind i vores kunders hverdag og kan levere unikke løsninger, der styrker vores kunders forretning. Som medarbejder i d60 indgår du som sparringspartner for kunden. Vores medarbejdere kan indgå i alle faser i et projekt og sætter en dyd i at give vores kunder både med- og modspil i de løsninger, vi udvikler sammen med dem.

Udfordringer og faglig udvikling

d60 er en dynamisk virksomhed i udvikling. Vi har fokus på konstant at have de rette kompetencer til at møde morgendagens udfordringer. Både du og d60 har et fælles ansvar for karriereudvikling. Vi tager udgangspunkt i dine kompetencer, interesser og ambitioner i kombination med de behov, vi ser i virksomheden. Hos d60 er der store udviklingsmuligheder for den enkelte i et uformelt arbejdsmiljø.

Fleksibel arbejdsplads

Hos d60 betyder vores medarbejders trivsel alt. Vi fokuserer derfor meget på et liv i balance, hvor privatliv og arbejdsliv går op i en højere enhed. Vi har fleksible arbejdsforhold, der betyder, at du i høj grad selv kan tilrettelægge din arbejdsdag med frihed under ansvar.

Socialt

Hos d60 har vi det sjovt sammen og har gensidig respekt for hinanden. Det skaber et stærkt socialt og fagligt fællesskab. Vi gør meget ud af sociale arrangementer, hvor vi mødes i lidt andre sammenhænge end de faglige. d60 arrangerer 4 årlige sammenkomster, hvor vi enten mødes til fredagsøl eller tager en tur ud af huset til for eksempel ishockey, vandpolo eller andet. Derudover har vi en årlig juletræsfest, hvor hele familien kan deltage.

Medarbejdere i d60 arrangerer derudover forskellige events, som playstationaften, bordfodboldkonkurrencer og forskellige temadage. Dette er med til at styrke vores samarbejde og trivsel i det daglige.

Holistisk menneskesyn

Hele mennesker fungerer og performer bedre. Derfor arbejder vi i d60 ud fra et holistisk menneskesyn, hvor den enkelte medarbejder sættes i centrum under hensynstagen til virksomheden. I praksis handler det om at skabe en bæredygtig relation mellem virksomheden og den enkelte medarbejder med fokus på trivsel samt faglig og personlig udvikling.

 

Ledige Stillinger1     Medarbejdere Siger