d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Rådgivning

Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt?

I d60 har vi specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at sikre, at it understøtter og udvikler forretningen – og at det gøres i den rigtige rækkefølge.

En it-strategi skal i tæt samspil med virksomhedens strategi sætte dagsordenen for fremtidige investeringer i it. Det vil sige, at den skal indeholde konkrete tiltag, som skaber konkurrencefordele gennem ydelser, produkter eller procesoptimeringer, som ligger i tråd med den overordnede strategi. 

Sammenhaeng Mellem Forretning Og It
 
Fra Strategi Til Virkelighed
 
 Skab Konkurrencefordele Med It
 
 Forankring Og Kompetencecenter

 

Vi har prøvet dette før og kan hjælpe dig:

  • Vi kender udfordringerne i din branche
  • Vi forstår forretningsproccesserne
  • Vi ved, hvordan it kan understøtte og udvikle din forrretning

 

Kontakt d60, så kigger vi forbi til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres udfordringer og muligheder med it.

 

It er langt mere end systemer og rapportering

Det er vigtigt at gøre sig klart, at arbejdet med it ikke kun handler om systemer og rapportering, men også om optimering af forretningsprocesserne og den rette brug af data. Dvs at sikre, at data også kan anvendes operationelt og ikke alene som bagudskuende rapporteringsgrundlag.

For at dette kan lade sig gøre, skal man se på hele værdikæden, og hvordan data genereres, integreres og indhentes fra eksterne kilder for at blive distribueret mellem systemer og anvendt af medarbejdere.

Viden