d60 Lotte Tue Munk
+45 3211 6660 | lta@d60.dk
IT support Lars Kock Larsen
+45 3168 1266 | ithelpdesk@d60.dk
Rådgivning og procesanalyse Robert Svarer Olivarius
+45 4058 0002 | rso@d60.dk

Udvikling

Verden i dag er i konstant forandring, og kompleksiteten i virksomhederne er stigende. Teknologi har på få år har forandret den måde, vi kommunikerer og arbejder på i virksomheder, såvel som i fritiden. Fleksibilitet er fremtidens nøgleord, og for at udvikle it-systemer til denne fremtid skal man bruge en fleksibel fremgangsmåde. Derfor arbejder vi agilt.

I maj udtalte David Mitchell Smith, Vice President og Gartner Fellow, ved en Gartner-konference, at fleksibilitet og agilitet var de væsentligste kvaliteter ved fremtidens it-systemer – ikke sikkerhed, stabilitet eller pålidelighed, som ellers før har været i centrum. Årsagen er, at uden fleksibilitet og agilitet bliver gevinsterne ved de øvrige karakteristiska slet ikke realiseret til fulde. Så sikkert, stabilt og pålideligt, ja, men på en fleksibel og agil måde.   

Den rigtige løsning i høj kvalitet
Agil 
 
 Kvalitetssikring
 
 Service
 

I d60 har vi fokus på at levere den rigtige løsning til vores kunder. Det gør vi kun ved at forene vores kompetencer og udvikle en samlet løsning der passer præcist til vores kunders behov, er brugervenlig og af høj kvalitet.

Stig Jæger Kronvold Senior Project Manager